3/8/10

SENSE CRITERIS




Fa quatre dies hem tingut que assistir a un espectacle tan lamentable com vergonyós i que darrerament s’està donant molt a sovint com són les protestes de la gent vinculada al món de l’ensenyament. Ara ha estat el professorat que havia sol•licitat comissions de serveis.

El sistema que en aquest moment utilitza la Conselleria d´Educació per a concedir o no una comissió de serveis, és totalment arbitrari, no hi ha una baremació pública ni cap criteri objectiu a l’hora de les esmentades concessions, és la Conselleria d’Educació la que de manera unilateral i amb una decisió en moltes ocasions inapel•lable decideix  qui si i qui no són mereixedors d’aquesta concessió, podent caure fins i tot en la temptació de premiar a uns i castigar a uns altres en funció d’interessos opacs.

Un tema com aquest que afecta a famílies completes no pot estar en mans de la decisió subjectiva del responsable que designe la Conselleria en funció de les decisions polítiques que convinguen en cada moment. Calen uns criteris de baremació objectius que garantixquen que l’acceptació o no d’aquestes sol•licituds no estiguen emmarcades ni per la subjectivitat ni per l’arbitrarietat del polític de torn.