4/11/08

NNGG HAURIEN DE PREGUNTAR AL SEU PARTIT PER QUÈ ELS ANYS 2000, 2001 I 2002 EL GOVERN D’AZNAR ES VA OPOSAR A LA LÍNIA DE RODALIES CASTELLÓ-VINARÒS

Recomane a les Joventuts del PP que ara reclamen amb tanta insistència la creació per part de Renfe d’un servei de rodalies entre Castelló i Vinaròs, que pregunten als majors del seu partit per què el govern d’Aznar es va negar sistemàticament, durant els anys 2000, 2001 i 2002, a crear aquesta línia, malgrat les peticions unànimes aprovades pels ajuntaments de la zona, les exigències que feiem públiques constantment des del BLOC, com també per part d’estudiants de la Jaume I i usuaris potencials d’aquest servei. Perquè llavors, el govern valencià, ja com ara en mans del PP, callava i mirava cap a una altra banda, mentre que el de Madrid, presidit per Aznar, negava repetidament la viabilitat d'aquesta línia, assegurant que no tenia suficient demanda. És curiós com ara, passats uns pocs anys, i només perquè ha canviat el color polític del govern central, la viabilitat i la demanda d'aquesta línia han augmentat de colp, fins convéncer finalment el PP, i els seus joves, de la seua necessitat i viabilitat. Com és lògic, ens alegrem de tal conversió, és clar, però no sabem si creu-nos-la de veritat. Demanarien el mateix si al president del govern central li digueren Mariano Rajoy?

Des del BLOC, que hem reivindicat sempre la necessitat de crear la línia de rodalies Castelló-Vinaròs, amb independència de quin partit governara en cada moment a València i a Madrid, observem amb estupor com el PP, que abans no volia ni sentir-ne parlar, ara l'exigeix, mentre que el PSOE, que llavors la reivindicava, es ara qui es fa el desentés. L’única conclusió possible és que ni als uns ni als altres els interessa de veritat la creació d‘aquest servei, sinó només desgastar l’adversari, i per això canvien del blanc al negre la seua postura quan governen o quan són a l’oposició. Per al BLOC, en canvi, la necessitat eixistia manant Aznar i contiua existint manant Zapatero, i per això, avui com el primer dia, continuem exigint la seua creació, i no pararem fins aconseguir-la, perquè estem parlant d’una necessitat real per a milers dels nostres conciutadans, i no de cap maniobra electoralista.