11/11/08

Una volta l'equip de govern del PP enganya a la ciutadania

Després d'estar contemplada en el projecte inicial de la Plaça Major i estar dient-nos al voltant de quatre anys que la figura del rei fundador, Jaume I, continuaria presidint la plaça, ara una volta més, el PP ens enganya. Per commemorar el vuit-cents aniversari del naixement del nostre rei el desplaça a les afores, com tantes voltes més el PP no compleix les seues promeses i una figura tant important com aquesta, aquest rei que atorgà la carta pobla, és relegat a un segon lloc, volent-lo ubicar en un jardí, que en aquest moment encara és virtual i que no es sap quan tardarà en poder-se dur a terme, ja que s'ubica dintre d'un PAI que no està ni començat ni amb perspectives de començar-se.

En una Plaça Major de vora 3 milions d'euros no han estat capaços de mantenir en un lloc prominent una figura tant emblemàtica com la de Jaume I.I està clar el per què, perquè han fet una plaça sense el rei i no una plaça per al rei, eixa és la consideraciói i respecte que té el PP cap al nostre fundador.

Quant de temps continuarà amagat el rei Jaume I sense que puguem gaudir de la seua presència? Ni es sap ¡¡¡¡ El que si es sap és que no estarà en el lloc que li pertany, presidint la Plaça Major del nostre poble.