15/10/09

QUAN S'ACABARÀ "LA FESTA" DEL PP?

En els darrers dies, hem pogut observar perplexos les mil caramboles del Partit Popular per intentar netejar la seua imatge pública. Esperanza Aguirre, ha expulsat del grup parlamentari popular a tres dels imputats en la trama Gürtel, per l'altra banda al País Valencià, el pressumpte màxim responsable de que aquestos mafioses feren negocis, a banda de fer-se d'or, el President Francisco Camps no ha dimitit, tant sols ha cessat de les seues funcions al número 2, Ricardo Costa, i segons diuen perquè Mariano Rajoy i Maria Dolores de Cospedal li han obligat a fer-ho.

Després d'unes hores, on hem vist ballar els comunicats de premsa del PP, desmentint els de València a Madrid i declaracions dels dirigents totalment contradictòries, la festa continua i pareix que es convertirà en la telenovela d'aquesta temporada. Ara bé sense un invitat principal, Ricardo Costa, el qual l'han apartat, com si amb això estigueren tots els mals sol·lucionats. A més a aquesta crisi, cal sumar-li el pols de Carlos Fabra a la Cospedal, sobre les declaracions d'aquesta última exposant que Costa ja no hi és, ni hi serà mai més.


Que passarà amb Carlos Fabra? I amb el molt honorable president Camps? Rajoy obrirà algun dia la boca? El que algunes persones han titolat de "festa" continua i pel que veig, continuarà donant portades de telediari i molt de fàstic a les persones que som honrades i que no treballem a la pòlítica per enriquir-nos, sinó que treballem pel benestar i futur del nostre poble.