5/10/09

EL PP i PSOE ACALLEN LA VEU DELS LLAURADORS VALENCIANS A MADRID

El Senat espanyol va aprovar, amb els vots del PSOE i l'abstenció del PP, la Llei de representativitat estatal de les organitzacions professionals agràries. Segons el BLOC, aquesta atempta contra l'arbitrarietat dels poders públics, de llibertat d'associació i de no discriminació. També advertim que la Llei no garanteix la llibertat d'ecollir lliurement als representants i de formular un programa d'acció per part de les organitzacions professionals; com requereixen el convenis que Espanya ré subscrits i que formen part del seu ordenament jurídic.

L'intent d'afavorir arbitràriament determinades organitzacions agràries, ha promogut l'apovació d'aquesta Llei al Senat amb el vist i plau del partit socialista i l'abstenció del Partit Popular, que una vegada més, han donat proves que els importa ben poc el que passa al País Valencià. Per això crec que és un greuge comparatiu i una decissió que portarà repercusions negatives a totes les persones que treballen del camp, ja es dediquen a l'agricultura o la ramaderia.


Per això, des del BLOC rebutjem l'actuació dels senadors valencians del PSOE i PP per entrebancar, al ja malmés sector agrícola i ramader i afavorir aquesta Llei que sols portarà més problemes a aquest sector, peça clau en l'economia valenciana des de fa segles i retirat a l'oblit pels dos grans partits.