15/2/10

ÉS INADMISSIBLE QUE LA CONSELLERIA D’HISENDA ES NEGUE A PAGAR LES AMPLIACIONS DE PLANTILLES ACORDADES AMB ELS SINDICATS PER A LES ESCOLES INFANTILS.


És inadmissible que l’acord signat entre els sindicats i la Conselleria d’Educació, per a augmentar les plantilles de les 33 escoles infantils de 0 a 3 anys que depenen de la Generalitat, per tal d’afrontar d’una manera més correcta les seues necessitats educatives, no haja estat encara publicat i posat en funcionament, pel veto de la Conselleria d’Hisenda, que es nega a aportar els diners necessaris per a aquesta ampliació de plantilles.

Que s’estiguen regatejant els diners necessaris per a assegurar la correcta educació de les xiquetes i els xiquets del País Valencià, quan es malbaraten tant els recursos públics, en activitats més que discutibles, és una mostra més de com el PP a l´hora de estalviar fa que ho paguen els més indefensos, en aquest cas els alumnes d’Infantil. Un veto absurd, per altra banda, perquè tothom sap que els costos laborals baixen en sincronitzar les plantilles i adaptar-les a les actuals i sobretot a les noves necessitats de futur”.


I això no és tot ja que tots aquells ensenyants que exerceixen les funcions directives d’un centre i depenen de la conselleria d’educació si que tenen reconegut el plus de càrrec directiu mentre que l’administració pública es nega a fer el mateix amb aquells que depenen d´ella, creant així un greuge comparatiu entre els uns i els altres, no en funció del seu treball, sinó de la seua dependència d’una o d’una altra Conselleria. Cal exigir la plena equiparació d’aquests funcionaris, de manera que, aquells que acompleixen una determinada funció, tinguen dret a les mateixes retribucions perque no és de rebut que sent tots que sent tots docents no és garanteixen els mateixos drets laborals.